0 0
Rižota z rdečo peso

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
5 x Rdeča pesa gomolji rdeče pese
Kis po okusu
Kumina po okusu
Sol po okusu
1 x Čebula
Olje po okusu
200 g Riž

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rižota z rdečo peso

Kuhinja:

Zelo na hitro pripravljena in okusna jed ter tudi izredno poceni.

  • 60 minut
  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Skuhajte rdečo peso. Eno kuhano rdečo peso prihranite za dodatek k rižu, ostale pa narežite na kolobarje, ki jih posolite in začinite s kisom in pa kumino (olje dodajte šele tik preden boste jed postregli).

Na olju prepražite čebulo in dodajte še  riž. Dodajte še sol, zalijte ter dušite vse do mehkega. Na koncu v riž vmešajte kuhano zmiksano rdečo peso, da se bo riž lepo rdeče obarval.

Rezine rdeče pese začinite z oljem. Kuhan riž razporedite po krožniku in zraven si dodajte še rdečo peso v solati solati.

(Foto: Getty Images)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Suši bovla
Naprej
Rdeče kuhano vino
Nazaj
Suši bovla
Naprej
Rdeče kuhano vino

Dodajte Komentar