0 0
Rižota z jurčki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Čebula
2 stroka Česen
1 skodelica Belo vino
500 ml Zelenjavna juha
200 g Jurčki
2 žlici Maslo
2 žlici Olivno olje
1/2 skodelice Parmezan
Sol in poper
300 g Riž

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rižota z jurčki

  • 30 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte oljčno olje in maslo.

Dodajte čebulo in česen ter ju kuhajte, dokler se ne zmehčata.

Dodajte riž in mešajte, dokler se ne prekrije z oljem in rahlo popeče.

Prilijte vino in mešajte, dokler se ne vpije.

Dodajte juho, po eno zajemalko, in neprestano mešajte. Kuhajte in mešajte še približno 10 minut. Vmešajte gobe in kuhajte še 15 minut.

Odstavite z ognja in vmešajte parmezan, sol in poper.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Fitnes kosilo
Naprej
Testenine s školjkami
Nazaj
Fitnes kosilo
Naprej
Testenine s školjkami

Dodajte Komentar