0 0
Ribji narastek

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
350 g Krompir
4 fileji Ščuka
180 g Korenje
100 ml Zelenjavna juha
2 žlici Olje
Por
1 šopek Koper
180 g Kisla smetana
1 žlička Paradižnikov koncentrat
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ribji narastek

Meso ščuke je belo, čvrsto in blagega okusa. Čeprav je priprava ščukinega mesa priljubljena, je treba opozoriti, da lahko ščuke vsebujejo veliko število majhnih kosti v obliki črke Y, zaradi česar je njihova priprava zahtevna. Vendar se lahko ščuka s pravilno tehniko filetiranja in odstranitvijo kosti pripravi na različne načine, vključno s pečenjem, peko na žaru ali cvrtjem.

  • 50 minut
  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 180 °C in namastite pekač.

V pekač po plasteh naložite kose ribe, rezine krompirja, narezano korenje in por. Zelenjavo pokapajte z oljem in prilijte zelenjavno juho.

Dodajte sesekljan koper in začinite s soljo in poprom.

Narastek pecite 40 minut. Ko je pečen, ga razdelite na krožnike.

Zmešajte kislo smetano in paradižnikovo pasto. Mešanico razdelite med porcije ribjega narastka. Dober tek!

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sardele s paradižnikovo omako
Naprej
Brstični ohrovt v slanini
Nazaj
Sardele s paradižnikovo omako
Naprej
Brstični ohrovt v slanini

Dodajte Komentar