0 0
Riba v prekajeni slanini

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
8 x Prekajena slanina
300 g Bela riba
Rožmarin
250 g Leča
200 g Špinača
Olivno olje
Morska sol
Črni poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Riba v prekajeni slanini

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 20 min
  • Porcije 2
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Razporedite 4 rezine slanine. Na vrh položite kos ribe, ga začinite s črnim poprom, nato ga zavijte v panceto in ponovite.
Na srednji temperaturi v veliki ponvi pecite panceto in jo 8 minut občasno obračajte ter zadnji 2 minuti dodajte rožmarin.

Jed postavite na krožnik, v ponev vrzite lečo z 1 žlico rdečega vinskega kisa, da se 1 minuto segreva, medtem ko zraven na hitro skuhate še špinačo s kančkom vode.

Poskusite, začinite z morsko soljo in s poprom ter oboje razdelite na krožnike.
Na lečo z rožmarinom položite zavito ribo in jo pokapajte z 1 žličko oljčnega olja.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Štajerska kisla juha
Naprej
Pečena goska
Nazaj
Štajerska kisla juha
Naprej
Pečena goska

Dodajte Komentar