Sestavine
-
½ skodelice Parmezan1 skodelica = 240 ml
-
1 ½ čajne žličke Dimljena sladka paprika
-
1 čajna žlička Česen v prahu
-
½ čajne žličke Sol
-
½ čajne žličke Poper
-
1 žlica Peteršilj
-
4 rezine Limona
-
4 fileji Tilapija
Navodila
Zračni cvrtnik nastavite na 200 °C.
V skledi zmešajte parmezan, papriko, česen v prahu, sol in poper.
Fileje tilapije osušite s papirnatimi brisačami. Obe strani poškropite z razpršilom za kuhanje, nato pa obe strani filejev potisnite v mešanico parmezana. Stresite odvečni del in ga ponovno popršite s pršilom za kuhanje. Postavite v košarico zračnega cvrtnika.
Pecite 6 do 8 minut.
Potresite s peteršiljem in postrezite z limoninimi rezinami.
(Foto: pexels.com)