Sestavine
-
420 g črnega fižola
-
360 g odmrznjene koruze
-
1 rdeča sesekljana paprika
-
2–3 žlice drobno sesekljane rdeče čebule
-
¼ čajna žlička sesekljanega česna
-
3 žlice olivnega olja
-
2 žlici limoninega soka
-
2 ščepca soli
-
2 ščepca mletega popra
-
2 žlici na drobno narezanega koriandra
-
ščepec čilija v prahu
Navodila
V veliko skledo položimo črni fižol, koruzo, rdečo papriko, rdečo čebulo in česen. V manjši skledi dobro zmešamo olivno olje in limonin sok z vilicami ali metlico. Prelijemo po mešanici.
Začinimo še s soljo, poprom, koriandrom ter čilijem v prahu. Dobro premešamo.
Dober tek!
Koraki
1
Narejeno
|
Priprava
V veliko skledo položimo črni fižol, koruzo, rdečo papriko, rdečo čebulo in česen.
V manjši skledi dobro zmešamo olivno olje in limonin sok z vilicami ali metlico. Prelijemo po mešanici.
Začinimo še s soljo, poprom, koriandrom ter čilijem v prahu. Dobro premešamo.
Dober tek!
|