0 0
Recept za okusne veganske kanelone

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

ZA PALAČINKE
moka
voda
sol
origano
česen v prahu
bazilika
peteršilj
NADEV
sejtanov haše ali sojini koščki
čebula
česen
peteršilj
bazilika
majaron
paradižnikova mezga
zelena paprika
sol
poper
olje
ZA PANIRANJE
drobtinice
uporabimo maso za palačinke, ki naj ostane in ji samo dodamo vodo, da je bolj redka, pa vseeno dovolj gosta, da se malo prime na kanelon
olje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Recept za okusne veganske kanelone

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Spečemo palačinke.

Za nadev prepražimo čebulo na olju, dodamo vse začimbe, papriko in pražimo cca. 5 minut. Dodamo sejtanov haše in paradižnikovo mezgo, po potrebi dodamo vodo in kuhamo vse skupaj nekje 15 – 20 minut. Nadev je pripravljen.

Priprava kanelonov: vzamemo eno palačinko, dodamo nadev (koliko, je odvisno od velikosti palačink) in zavijemo. To ponavljamo, dokler ne porabimo palačink. Vsak kanelon posebej pomakamo v maso, ki je ostala in nato v drobtine.

Med tem segrejemo olje in ko so vsi kaneloni pripravljeni, jih ocvremo v olju.

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava

Spečemo palačinke. Za nadev prepražimo čebulo na olju, dodamo vse začimbe, papriko in pražimo cca. 5 minut. Dodamo sejtanov haše in paradižnikovo mezgo, po potrebi dodamo vodo in kuhamo vse skupaj nekje 15 – 20 minut. Nadev je pripravljen. Priprava kanelonov: vzamemo eno palačinko, dodamo nadev (koliko, je odvisno od velikosti palačink) in zavijemo. To ponavljamo, dokler ne porabimo palačink. Vsak kanelon posebej pomakamo v maso, ki je ostala in nato v drobtine. Med tem segrejemo olje in ko so vsi kaneloni pripravljeni, jih ocvremo v olju. Dober tek!

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Polnozrnate pirine kroglice – Recept
Naprej
Cimetove rolice na hitro – Recept
Nazaj
Polnozrnate pirine kroglice – Recept
Naprej
Cimetove rolice na hitro – Recept

Dodajte Komentar