0 0
Rebrca iz Kansasa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 kg Svinjska rebrca
1 žlička Sol
180 ml Goveja juha
1 žlica Rjavi sladkor
2 žlici Rdeče vino
ščepec Origano
ščepec Timijan
ščepec Poper
ščepec Čili v prahu
1 žlica Worcester omaka
ščepec Kajenski poper
1/2 žličke Limonina lupina
2 žlički Koruzni škrob
1 žlica Hladna voda
35 g Kečap
ščepec Bazilika

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rebrca iz Kansasa

Kansas City barbecue je znan po uravnoteženih in močnih okusih, ki pogosto vključujejo mešanico sladkih in pikantnih not. Sladkost v kombinaciji z vonjem po dimu ustvarja okusno harmonijo.

  • 2 uri
  • Porcije 3
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 150 °C. Rebrcam odstranite odvečno maščobo in jih posolite. Postavite jih v pečico za 2 uri.

Koruzni škrob zmešajte z vodo. V ponvi zmešajte in zavrite vse ostale sestavine in jim dodajte koruzni škrob. Omako kuhajte, da se zgosti.

Rebrca vzemite iz pečice in jih položite na raženj. Pecite jih 10 minut na vsaki strani, med tem pa jih prelivajte s pripravljeno omako. Dober tek!

(Foto: unsplash.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Krompirjeve kroglice
Naprej
Čokoladna pena
Nazaj
Krompirjeve kroglice
Naprej
Čokoladna pena