0 0
Rdeče zelje s klobaso

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
150 g Prekajena svinjska klobasa
2 žlički Semena koromača
1 x Čebula rdeča
1 kg Rdeče zelje
1 pločevinka Hruške

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rdeče zelje s klobaso

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 30 min
  • Porcije 10
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Klobaso grobo narežite na kocke in ga dajte v veliko posodo za pečenje na srednji temperaturi. Kuhajte nekaj minut oziroma dokler klobasa ne spusti olja, nato dodajte semena koromača.

Olupite in na drobno narežite rdečo čebulo, jo dodajte v ponev in kuhajte nekaj minut oziroma dokler se ne zmehča in postane čudovito dišeča.

Rdeče zelje grobo narežite. Dodajte ga v ponev, prilijte rdeči vinski kis ter dodajte ščepec morske soli in črnega popra.

Na šibkem ognju kuhajte 10 minut z odkritim pokrovom in mešajte. Dodajte hruške iz konzerve z nekaj soka in kuhajte še 10 minut oziroma dokler zelje ne zmehča.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Svinjska ribica po mehiško
Naprej
Solata z lignji
Nazaj
Svinjska ribica po mehiško
Naprej
Solata z lignji

Dodajte Komentar