0 0
Rdeče kuhano vino z medom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
180 ml Voda
7 x Črni poper zrna črnega popra
1 x Cimetova palčka
200 g Med
750 ml Rdeče vino

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rdeče kuhano vino z medom

LASTNOSTI:

    Vemo, da je kuhano vino odišavljeno s klinčki, limonino ali pomarančno lupinico, cimetom, muškatnim oreščkom... Ko pa ste nekoliko drzni in drugačni po naravi, zakaj mogoče vsaj enkrat za spremembo v svojem življenju ne bi poskusili kombinacijo medu, cimeta in popra! Odločitev seveda prepuščamo vam.

    • 11 minut
    • Porcije 4
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    V veliko ponev vlijte vino in vodo. Dodajte cimet, poprova zrna in še med. Na šibkem ognju kuhajte toliko časa, da bo tekočina zavrela, pri tem pa večkrat dobro premešajte, tako da se bo ves med stopil. Nato nadaljujte s kuhanjem približno okoli 2 minuti.

    Ko je vino pripravljeno, odstranite poprova zrna in cimet. Vino nalijte v kozarce ali pa lončke in takoj postrezite.

    Opomba: Če se vam bo zdelo kuhano vino prekislo, lahko dodate še malo medu.

    (Foto: Getty Images)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Bananina torta
    Naprej
    Gobova skorjica
    Nazaj
    Bananina torta
    Naprej
    Gobova skorjica

    Dodajte Komentar