0 0
Ravioli

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
TESTO:
4 jajca
500 g moke
sol
2 žlici olivnega olja
NADEV:
čebula
česen
400 g mletega mesa
OMAKA:
1 tetrapak paradižnikove
omake
rožmarin
lovor
čebula

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ravioli

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 4
  • Enostavno

Sestavine

Navodila

Deli

Odlična, hitra in preprosta italijanska jed.

 

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava

Moko natresemo v skledo in naredimo jamico.

Potem dodamo jajca, sol in olivno olje. Vse skupaj dobro pregnetemo, da dobimo nemastno kepo. Zavijemo jo v folijo in jo v hladilniku pustimo počivati 30 minut. Medtem prepražimo čebulo in česen, da dobi čebula lepo zlato rumeno barvo. Potem dodamo mleto meso in vodo, da se duši.

Ko smo to naredili, testo vzamemo iz hladilnika, ki je čakalo 30 minut, ga razvaljamo, naredimo kroge iz kozarcev in jih nadevamo z mesom.

2
Narejeno

Kuhanje

Raviole nato kuhamo 15 minut.

V tem času pripravimo omako. Čebulo prepražimo in dodamo paradižnikovo omako.

Kuhamo 2 minuti na rahlem ognju in nato dodamo rožmarin in lovor.

Raviole potresemo s sirom in jih polijemo z omako.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Krompirjevi njoki z mehiško omako
Naprej
Kruhovi cmoki
Nazaj
Krompirjevi njoki z mehiško omako
Naprej
Kruhovi cmoki

Dodajte Komentar