0 0
Puranov toast

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
220 g Puranje prsi kuhane
1/4 skodelice Zelena
3 žlice Majoneza
2 žlici Suhe brusnice
1/2 Čebula rdeča
4 rezine Kruh
100 g Sir

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Puranov toast

  • 10 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V srednje veliki skledi zmešajte narezanega kuhanega purana z narezano zeleno, majonezo, brusnicami in rdečo čebulo.

Na pekač razporedite kruh in na rezine enakomerno razdelite puranjo mešanico, nato pa vsako obložite s sirom.

Pecite na 200 °C, dokler se sir ne zlato zapeče in naredi mehurčke, približno 2 do 3 minute, pri čemer pazite, da se ne zažge.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Jastogova mineštra
Naprej
Orehova potica
Nazaj
Jastogova mineštra
Naprej
Orehova potica

Dodajte Komentar