0 0
Puran v smetanovi omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Puranji zrezki
450 g Puranji zrezek
1 žlica Oljčno olje
Sol in poper
Smetanova omaka
ščepec Sol
Topljeni sir
50 ml Voda
1 žlica Drobnjak sesekljan
100 ml Kisla smetana

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Puran v smetanovi omaki

  • 20 minut
  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

  • Puranji zrezki

  • Smetanova omaka

Navodila

Deli

Puranje zrezke začinite s soljo in poprom ter z ostalimi začimbami po okusu.

Segrejte olje in nanj položite purana. Pecite toliko časa, da na obeh straneh lepo zlato porjavi. Zrezke med peko obračajte.

Za omako segrejte kislo smetano in dodajte topljen sir in vodo. Dobro premešajte, da dobite enakomerno omako.

Omako kuhajte 3 minute in ji dodajte sesekljan svež drobnjak. Omako še solite po okusu in jo prelijte po pečenih zrezkih. Dober tek!

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Škampove rolice
Naprej
Testenine v smetanovi omaki
Nazaj
Škampove rolice
Naprej
Testenine v smetanovi omaki

Dodajte Komentar