0 0
Puhasto jajce na oko

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Jajce ločeni
2 žlici Parmezan
1 žlica Drobnjak
Slanina kuhana, za postrežbo
Pečen paradižnik za postrežbo
Avokado za postrežbo
Toast kruh za postrežbo

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Puhasto jajce na oko

  • 15 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C. Pekač obložite s papirjem za peko. V čisti in suhi skledi z električnim mešalnikom stepajte beljake, dokler se ne oblikujejo čvrsti vrhovi in posujte s parmezanom.

Na obložen pladenj z žlico naložite 2 enaka odmerka zmesi in na vrhu vsakega odmerka naredite vdolbino. Pecite 6-8 minut ali dokler ne postanejo svetlo zlate barve. V vsako vdolbino previdno položite rumenjak. Za mehke rumenjake jih pecite še 2-3 minute ali dokler niso kuhani po vašem okusu.

Potresite z drobnjakom in postrezite s slanino, paradižnikom, avokadom in toastom.

(Foto: instagram/misty_loves_to_cook)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sladoledni sendvič
Naprej
Limonin kruh
Nazaj
Sladoledni sendvič
Naprej
Limonin kruh

Dodajte Komentar