0 0
Princeske

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Testo
120 ml Mleko
150 g Moka
120 ml Voda
Sol
Jajce
85 g Maslo
Kremni nadev
480 ml Mleko
120 g Maslo
100 g Sladkor v prahu
1 vrečka Vaniljev puding

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Princeske

  • 1 ura
  • Težko

Sestavine

  • Testo

  • Kremni nadev

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 200 °C. Pekač obložite s peki papirjem.

Zmešajte mleko, maslo, vodo in ščepec soli. Premešajte in segrevajte do vretja.

Odstavite in v maso stresite moko ter mešajte, da dobite rahlo maso. Segrevajte še 2 minuti in mešajte, da dobite hlebček testa.

Testo hladite 10 minut, nato pa vanj vmešajte jajca.

Brizgalno vrečko napolnite s testom in ga v kupčkih nabrizgajte na pekač.

Princeske postavite v pečico za 10 minut in jih ohladite, ko so pečene.

Zmešajte puding in nekaj žlic mleka. Preostalo mleko zavrite in ga zmešajte s pudingovo zmesjo. Segrevajte in mešajte toliko časa, da se puding zgosti.

V ohlajen puding dodajte stepeno maslo s sladkorjem v prahu in dobro premešajte.

Princeske prerežite na pol in jih napolnite s pudingovo kremo. Po želji jih potresite s sladkorjem v prahu.

(Foto: Instagram/sladko_prosim)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Nutellini piškoti
Naprej
Kruhov narastek
Nazaj
Nutellini piškoti
Naprej
Kruhov narastek

Dodajte Komentar