0 0
Preprosta jota

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

400 g Fižol
450 g Svinjska rebrca prekajena
400 g Krompir
850 g Zelje
Olje
2 žlici Paradižnikova mezga
1 strok Česen
1/2 Čebula
300 g Moka
Sol in poper
Jušna kocka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Preprosta jota

  • 45 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Čez noč namočite fižol in ga skuhajte s prekajenimi svinjskimi rebri, da se nekoliko zmehčajo.

Olupite in narežite krompir ter ga dodajte v lonec.

Posebej skuhajte zelje na čebuli in ga dodajte v lonec s krompirjem in rebrcami. Dodajte sesekljan česen. Dobro premešajte in dodajte jušno kocko ter paradižnikovo mezgo.

Če se vam zdi jota preredka, ji za zgostitev dodajte malo moke. Dober tek!

(Foto: Instagram/monika.rozman)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Mesne kroglice v sladko-kisli omaki
Naprej
Ajdova kaša z gobami
Nazaj
Mesne kroglice v sladko-kisli omaki
Naprej
Ajdova kaša z gobami