0 0
Predjed iz trte

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

50 g Riž
Čebula
1 Sezamovo olje
2 žlički Pinjole
2 žlici Rozine
3 stebla Koriander
ščepec Cimet
20× Listi trte vloženi v slanico
Limona

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Predjed iz trte

LASTNOSTI:
  • Vegansko

Posebna predjed iz posebne sestavine.

  • 1 ura 30 minut
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Na olju podušite sesekljano čebulo. Dodajte riž in malo popražite, nato pa dolijte vodo in kuhajte 30 minut.

Popražite pinjole in jih dodajte kuhanemu rižu. Dodajte tudi sesekljan koriander, rozine in cimet.

Grozdne liste operite in osušite. Na rob lista nadevajte po eno žlico riževe mešanice in zvijte. Liste zvijte tako, da najprej prepognete robove, nato pa zvijete v palačinko.

Grozdne zavitke položite v lonec z vodo. Pokapajte jih z limoninim sokom in zavrite. Pokrito kuhajte 30 minut, odkrijte in rahlo kuhajte še 15 minut.

Grozdne zavitke postrezite kot predjed.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Vaniljevi mafini
Naprej
Tabule
Nazaj
Vaniljevi mafini
Naprej
Tabule

Dodajte Komentar