0 0
Predjed iz postrvi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
250 g File postrvi
1 x Čili
1 žlička Kapre
1 x Limona
Oljčno olje
10 g Koper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Predjed iz postrvi

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • Pekoče
  • 20 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Fileje postrvi položite na desko s kožo navzgor. Z ostrim nožem previdno odstranite kožo in jo zavrzite. Fileje postrvi narežite na tanke rezine in jih razporedite na velik krožnik.

Čili narežite na drobne rezine in ga položite v skledo. Dodajte kapre, na drobno naribajte limonino lupinico in iztisnite sok. Začinite z morsko soljo in črnim poprom.

Z žlico prelijte narezano postrv, pokapajte z oljčnim oljem in potresite s koprom. Takoj postrezite.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ribji file v holandski omaki
Naprej
Pečena jajca po italijansko
Nazaj
Ribji file v holandski omaki
Naprej
Pečena jajca po italijansko

Dodajte Komentar