0 0
Prebranec s slanino

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Čebula
4 kosi Slanina
1 žlica Olivno olje
2 stroka Česen
1 žlica Dimljena sladka paprika
Lovorjev list
2 žlici Zlati sirup
2 žlici Barbeque omaka
1 žlica Worcester omaka
700 g Paradižnikova mezga
1200 g Fižol (pločevinka)
Čili - rdeči
1/4 skodelice Koriander

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Prebranec s slanino

LASTNOSTI:
  • Pekoče
  • 1 ura
  • Porcije 8
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C.

Čebulo in slanino položite v pekač in ju pokapajte z oljem. Med pečenjem jo mešajte, pecite 15 minut.

Dodajte česen, papriko in lovorjev list. Premešajte, da se sestavine povežejo. Dodajte zlati sirup, omake, mezgo in fižol. Premešajte. Začinite s soljo in poprom. Posodo tesno pokrijte s folijo in pecite 30 minut. Odstranite folijo. Pecite še 15 minut ali dokler se fižol ne segreje in se omaka zgosti. Zavrzite lovorove liste. Vmešajte čili in koriander. Postrezite kot prilogo ali samostojno jed.

(Foto: unsplash.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Puran s kruhovim nadevom
Naprej
Korenje s pršutom
Nazaj
Puran s kruhovim nadevom
Naprej
Korenje s pršutom

Dodajte Komentar