0 0
Pražene bučke z jajci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 x Jajce
1 x Bučka
ščepec Sol
ščepec Kurkuma
Kokosovo olje kokosovo olje za peko
Čebula po vašem okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pražene bučke z jajci

Bučke so resnično vsestranska zelenjava, ki se lahko uporablja pri mnogih različnih jedeh, zaradi svoje univerzalnosti. Ena od najlažjih in najhitrejših jedi za pripravo so pražene bučke z jajci. Jed je kot nalašč za dober zajtrk ali lahko večerjo.

  • 15 minut
  • Porcije 1
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Na kokosovem olju popražite na hitro sesekljano čebulo in dodajte še na kocke narezano bučko.

Pražite okoli 8 minut, začinite s kurkumo in dodajte še jajca.

Vnaprej lahko razžvrkljate jajca ali pa jih brez žvrkljanja dodajte k praženim bučkam.

Premešajte in tako dolgo pecite dokler se jajca lepo ne zapečejone (1-2 minuti).

Posolite in jed je pripravljena za serviranje.

K jedi se zares odlično poda tudi kruh. Vrsto kruha si lahko izberete po vaši želji oziroma okusu.

Dober tek!

 

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Arašidova juha
Naprej
Polpeti iz skute in jajc
Nazaj
Arašidova juha
Naprej
Polpeti iz skute in jajc

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com