0 0
Pražene bučke z jajci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 x Jajce
1 x Bučka
ščepec Sol
ščepec Kurkuma
Kokosovo olje kokosovo olje za peko
Čebula po vašem okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pražene bučke z jajci

Bučke so resnično vsestranska zelenjava, ki se lahko uporablja pri mnogih različnih jedeh, zaradi svoje univerzalnosti. Ena od najlažjih in najhitrejših jedi za pripravo so pražene bučke z jajci. Jed je kot nalašč za dober zajtrk ali lahko večerjo.

  • 15 minut
  • Porcije 1
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Na kokosovem olju popražite na hitro sesekljano čebulo in dodajte še na kocke narezano bučko.

Pražite okoli 8 minut, začinite s kurkumo in dodajte še jajca.

Vnaprej lahko razžvrkljate jajca ali pa jih brez žvrkljanja dodajte k praženim bučkam.

Premešajte in tako dolgo pecite dokler se jajca lepo ne zapečejone (1-2 minuti).

Posolite in jed je pripravljena za serviranje.

K jedi se zares odlično poda tudi kruh. Vrsto kruha si lahko izberete po vaši želji oziroma okusu.

Dober tek!

 

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Arašidova juha
Naprej
Polpeti iz skute in jajc
Nazaj
Arašidova juha
Naprej
Polpeti iz skute in jajc

Dodajte Komentar