0 0
Pražena cvetača s kumino

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Cvetača
Sol
Oljčno olje
1 žlica Maslo
2 žlički Semena kumina
2 žlički Koriander
2 x Čili
1 pest Blanširan mandelj
1 x Limona

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pražena cvetača s kumino

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 30 min
  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C. Cvetačo nekaj minut blanširajte v osoljeni vreli vodi, nato jo odcedite v cedilu in pustite, da se posuši.

Dodajte jo olju in maslu. V pestu in možnarju zdrobite začimbe in čili s ščepcem soli, nato jih zmešajte z mandlji in jih položite v vročo, suho posodo, da se počasi opečejo.

Po nekaj minutah dodajte cvetačo. Ko se lepo obarva, dodajte limonino lupinico in sok ter dobro premešajte. Pražite še približno minuto, nato pa ponev za približno 15 minut položite v ogreto pečico, da se hrustljavo zapeče.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Skutine bombice
Naprej
Krompirjeva omleta s klobaso
Nazaj
Skutine bombice
Naprej
Krompirjeva omleta s klobaso

Dodajte Komentar