0 0
Portobello gobe na hrustljavem kruhu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Gobe Portobello
2 stroka Česen
50 ml Olivno olje
1 žlička Origano
Sol in poper
4 rezine Kruh
2 žlici Maslo
2 šopka Mlada špinača

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Portobello gobe na hrustljavem kruhu

  • 10 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte žar na srednjo temperaturo.

V manjši skledi zmešajte oljčno olje, sesekljan česen, origano, sol in poper. Z mešanico premažite gobe na obeh straneh.

Gobe položite na segret žar in jih pecite 5 minut na vsaki strani ali dokler se ne zmehčajo. Popecite še rezine kruha in ga premažite z maslom.

Gobe razrežite in jih položite na hrustljav kruh ter po vrhu potresite s špinačnimi listi. Dober tek!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kremna koruza s slanino
Naprej
Morska omaka za testenine
Nazaj
Kremna koruza s slanino
Naprej
Morska omaka za testenine

Dodajte Komentar