0 0
Popolna jajčna omleta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Jajce
20 g Maslo

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Popolna jajčna omleta

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 5 minut
  • Porcije 1
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Z metlico rahlo stepite jajca in začinite s soljo in poprom.

V ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte maslo. Ko se začne peniti, dodajte jajce ter nežno mešajte. Ko se začne jajce na robovih strjevati, z lopatico potegnite kuhano jajce proti sredini, nekuhano jajce pa naj steče proti robu.

Po 30 sekundah mora biti jajce ravno prav čvrsto, vendar še vedno mehko. Po sredini ponve dodajte nadeve po želji, nato pa z lopatko eno stran omlete prepognite čez nadev. Ob ponvi držite segret krožnik, nato pa ponev nagnite pod kotom in omleto potisnite na krožnik s prepognjeno stranjo navzdol. Potresite z naribanim sirom ali parmezanom, če ga uporabljate, in takoj postrezite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Njoki v grahovi omaki z bučko
Naprej
Cimetova sladica
Nazaj
Njoki v grahovi omaki z bučko
Naprej
Cimetova sladica

Dodajte Komentar