0 0
Popečeni kruhki z gobami in paradižnikom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 x Francoska bageta
½ skodelice Olivno olje
200 g Gobe
4 x Čebula - mlada sesekljana
4 stroki Česen sesekljan
1 žlička Sol
1 žlička Poper
1 žlička Peteršilj sesekljan
3 x Paradižnik narezan na kocke
1 žlička Balzamični kis

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Popečeni kruhki z gobami in paradižnikom

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 40 min
  • Porcije 8
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V pečici segrejte pekač in rezine kruha (bruskete) razporedite na pekač v enem sloju.

Rezine kruha pecite 1 do 2 minuti, dokler se ne zapečejo.

V ponvi na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Gobe, zeleno čebulo, česen, sol, poper in peteršilj kuhajte in mešajte, dokler se gobe ne zmehčajo, približno 5 minut. Mešanico dajte na stran. V skledi zmešajte na kocke narezan paradižnik z balzamičnim kisom in ga postavite na stran.

Vsako popečeno rezino kruha obložite z mešanico gob in po vrhu razporedite paradižnikovo mešanico. Vsak kos premažite s sirom mocarela. Vrnite v pečico, da se sir stopi in so bruskete vroče, približno 5 minut.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sirova omaka za tortilje
Naprej
Jastog na žaru
Nazaj
Sirova omaka za tortilje
Naprej
Jastog na žaru

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com