0 0
Pomfri s hrustljavo slanino

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 kg Krompir
3 žlice Olje
1 žlica Sol
1 žlička Poper
80 g slanine Slanina

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pomfri s hrustljavo slanino

  • 35 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 220 °C.
V veliki skledi premešajte krompirček z rastlinskim oljem, soljo in poprom, da bo enakomerno obložen.

Pomfri razporedite na pekač in ga pecite 25-30 minut oziroma dokler ne postane zlato rjav in hrustljav. Na polovici pečenja ga obrnite, da se enakomerno zapeče.

Medtem ko se krompirček peče, segrejte ponev na srednje visoki temperaturi. Ko se segreje, dodajte na kocke narezano slanino in jo približno 5-7 minut pecite, dokler ne postane hrustljava.

Krompirček vzemite iz pečice in po vrhu potresite hrustljavo slanino. Takoj postrezite in uživajte!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Veganski med
Naprej
Veganske palačinke
Nazaj
Veganski med
Naprej
Veganske palačinke

Dodajte Komentar