0 0
Polpeti iz rezancev

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Polpeti iz rezancev

Kuhinja:
  • 40 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Rezance soba kuhajte v vreli vodi 3 minute ali dokler se ne zmehčajo. Odcedite in sperite pod hladno tekočo vodo. Dobro odcedite.
Korenje in bučke na tanko narežite in jih dajte v skledo, dodajte narezano zelje, šalotko in rezance ter jih premešajte, da se združijo. Potresite z moko in premešajte.

V ločeni skledi stepite jajca, sojino omako in sezamovo olje. Prelijte mešanico rezancev in dobro premešajte.

V ponev, ki se ne prijema, vlijte olje. Postavite na srednjo temperaturo. V ponev vlijte 1/4 skodelice mešanice. S hrbtno stranjo lopatice pritisnite, da se sploščijo. Vsako stran pecite po 2 minuti ali dokler ne postanejo zlate barve in prepečene. Prenesite na krožnik, obložen s papirnato brisačo. Ponovite s preostalo mešanico.

Polpete razporedite na servirni krožnik. Prelijte z majonezo in čilijevo omako ter potresite s sezamovimi semeni.

(Foto: Instagram/eatlondonfoodie)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pikanten tunin dip
Naprej
Veganska večerja
Nazaj
Pikanten tunin dip
Naprej
Veganska večerja

Dodajte Komentar