0 0
Polnjeni šampinjoni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
6 x Šampinjoni
125 g Slanina v rezinah
1 x Čebula šalotka
1 strok Česen
4 žlice Drobtine
1 žlička Žajbelj
50 g Čedar

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Polnjeni šampinjoni

  • 1 ura
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 220 °C. Gobe obrišite, da odstranite vso umazanijo, nato odstranite peclje.

Slanino pražite 10 minut, nato na drobno sesekljajte šalotko, stebla gob in česen. Dodajte jih slanini in na zmernem ognju pražite približno 5 minut, dokler se vse sestavine ne skuhajo.

Odstavite z ognja, dodajte drobtine in žajbelj ter premešajte, da dobite enakomerno zmes. Zmes nadevajte v vdolbinice gob in potresite z naribanim sirom.

Pecite približno 10 minut, dokler se sir ne stopi. Postrezite s hrustljavim kruhom in z zeleno solato.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Juha iz sladkega krompirja
Naprej
Korenčkova pita
Nazaj
Juha iz sladkega krompirja
Naprej
Korenčkova pita

Dodajte Komentar