0 0
Polnjene testenine

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
12× Školjke testenine
1 skodelica Rikota 1 skodelica = 240 ml
3/4 skodelice Buča
1/2 žličke Česen v prahu
2 žlici Bazilika
1/4 žličke Žajbelj
1/2 žličke Sol
1/2 žličke Poper
1/2 skodelice Parmezan nariban
240 ml Omaka za testenine

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Polnjene testenine

  • 1 ura
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C.

Velike testenine školjke skuhajte v skladu z navodili na embalaži. Odcedite jih in vsako položite na pekač, da se ohladi.

Zmešajte rikoto, naribano bučo, začimbe in ves sir razen 1 žlice. Eno žlico sira prihranite za posip.

Omako za testenine razporedite po dnu pekača, v katerem so vse školjke v enem sloju. Vsako lupino napolnite s približno 3 žlicami bučne mešanice in lupine položite tesno skupaj na vrh omake.

Posodo pokrijte s folijo in pecite 30 minut. Odstranite folijo, posujte s preostalim sirom in pecite še 15 minut.

(Foto: Instagram/udibarkan)

 

Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Karamelne rolice
Naprej
Čemaževa juha
Nazaj
Karamelne rolice
Naprej
Čemaževa juha

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com