0 0
Poletna piščančja solata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
500 g piščančjih prsi
4 manjše rdeče paprike
1 glavica zelene solate
100 g šampinjonov
150 g sladke koruze
200 g paradižnika češnjevca
1 Vegeta marinada s česnom
3 žlice olivnega olja
2 žlici vinskega kisa
1 žlica nasekljanega svežega peteršilja
poper, sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Poletna piščančja solata

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 4
  • Enostavno

Sestavine

Navodila

Deli

Piščančje prsi narežite na zrezke, jih prelijte z vegeta marinado in pustite 30 minut, da se meso prepoji.

Zrezke na segretem žaru na vsaki strani pecite nekaj minut. Poleg mesa popecite tudi cele šampinjone.

Zelenjavo operite in posušite ter narežite na trakove. V skledo dajte češnjevec, na četrtine narezane pečene šampinjone, odcejeno koruzo in na trakove narezane piščančje zrezke.

Zmešajte olivno olje, poper, vinski kis, ščepec soli in nasekljan peteršilj. S prelivom prelijte solato in premešajte.

Koraki

1
Narejeno

Priprava

Piščančje prsi narežite na zrezke, jih prelijte z vegeta marinado in pustite 30 minut, da se meso prepoji.

Zrezke na segretem žaru na vsaki strani pecite nekaj minut. Poleg mesa popecite tudi cele šampinjone.

Zelenjavo operite in posušite ter narežite na trakove. V skledo dajte češnjevec, na četrtine narezane pečene šampinjone, odcejeno koruzo in na trakove narezane piščančje zrezke.

Zmešajte olivno olje, poper, vinski kis, ščepec soli in nasekljan peteršilj. S prelivom prelijte solato in premešajte.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Lazanjini zvitki
Naprej
Solata iz čičerike in leče
Nazaj
Lazanjini zvitki
Naprej
Solata iz čičerike in leče

Dodajte Komentar