Sestavine
-
500 g Piščančje prsi
-
4 Rdeča paprika
-
1 Solata zelena
-
100 g Šampinjoni
-
150 g Sladka koruza
-
200 g Češnjev paradižnik
-
1 Vegeta marinada s česnom
-
3 žlice Olivno olje
-
2 žlici Vinski kis
-
1 žlica Sveži nasekljan peteršilj
-
PoperPo okusu
-
SolPo okusu
Navodila
Piščančje prsi narežite na zrezke, jih prelijte z vegeta marinado in pustite 30 minut, da se meso prepoji.
Zrezke na segretem žaru na vsaki strani pecite nekaj minut. Poleg mesa popecite tudi cele šampinjone.
Zelenjavo operite in posušite ter narežite na trakove. V skledo dajte češnjevec, na četrtine narezane pečene šampinjone, odcejeno koruzo in na trakove narezane piščančje zrezke.
Zmešajte olivno olje, poper, vinski kis, ščepec soli in nasekljan peteršilj. S prelivom prelijte solato in premešajte.