0 0
Polentina pica

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Testo
250 g Polenta
250 ml Voda
250 ml Mleko
1 žlica Olje
1 žlička Sol
Nadev
300 g Šampinjoni
Čebula
3 stroki Česen
Sol
Poper
1 žlička Olje
1 žlička Rožmarin
150 g Parmezan
200 g Mocarela sir
Olive

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Polentina pica

  • 60 minut
  • Lahko

Sestavine

  • Testo

  • Nadev

Navodila

Deli

Zmešajte polento, vodo, mleko, olje in sol v posodi. Kuhajte, mešajte, dokler ne postane gosto, približno 15-20 minut.

Ohladite in razvaljajte v testo za pico.

Položite na pekač, obložen s papirjem za peko.

Segrejte olje v ponvi in popecite čebulo, česen in šampinjone, dokler se ne zmehčajo.

Dodajte sol, poper in rožmarin. Popecite še 1-2 minuti.

Na testo položite mešanico in potresite s parmezanom in z mocarelo ter olivami.

Pecite v pečici, segreti na 220 °C, približno 20-25 minut.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Tortilja s krompirjem
Naprej
Fitnes kosilo
Nazaj
Tortilja s krompirjem
Naprej
Fitnes kosilo

Dodajte Komentar