0 0
Pohanček brez glutena

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
100 g Koruzni čips brez glutena
100 g Puhasti riževi kosmiči
25 g Parmezan nariban
2 žlici Peteršilj
Piščančje prsi
Jajce
60 ml Mleko
60 g Moka brez glutena
Olivno olje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pohanček brez glutena

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 1 ura
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Koruzni čips in riževe kosmiče dajte v kuhinjski robot in jih predelujte, dokler ne nastanejo drobtine. Drobtine zmešajte s parmezanom in peteršiljem.

Piščančji file položite med 2 plastični foliji. S kladivom za meso ga nežno stolcite v debelino 2 cm. Ponovite s preostalim piščancem.

V srednje veliki skledi stepite jajce in mleko, da se dobro združita. Moko stresite na krožnik in jo začinite. Vsak kos piščanca obložite z moko in stresite odvečno količino. Potopite ga v jajčno mešanico, nato pa še v mešanico drobtin, da se obloži. Položite na krožnik in pokrijte s plastično folijo. Postavite v hladilnik za 15 minut, da se meso strdi.

V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte polovico olja. Piščanca pecite 3 minute na vsaki strani ali dokler se ne zlato rjavo obarva. Postrezite s krompirjem in skledo zelene solate.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Francoski zajtrk
Naprej
Rižota z veliko zelenjave
Nazaj
Francoski zajtrk
Naprej
Rižota z veliko zelenjave

Dodajte Komentar