0 0
Piškoti iz polente

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

150 g Margarina
2 žlički Limonina lupina
100 g Sladkor v prahu
75 g Polenta
150 g Moka brez glutena
2 žlički Pasijonka
Voda

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piškoti iz polente

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 30 minut
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C. Margarino, limonino lupinico in sladkor v prahu stepite do kreme. Vmešajte polento in moko ter zmešajte v mehko testo. Zmes razvaljajte v 30 cm dolgo klobaso in ga narežite na 1 cm široke rezine. Piškote položite na pladenj, obložen s papirjem za peko.

Pecite od 15 do 18 minut, dokler niso čvrsti. Vzemite jih iz pečice in pustite stati na pladnju 5 minut.

Za glazuro: zmešamo pulpo pasijonke, sladkor v prahu in vodo, da dobimo mehko glazuro, s katero prelijemo piškote.

Foto: pexels.com

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Breskov napitek z medom
Naprej
Veganski “mesni” zavitki
Nazaj
Breskov napitek z medom
Naprej
Veganski “mesni” zavitki

Dodajte Komentar