0 0
Piščanec v testu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
200 g Vlečeno testo
8 rezin Kuhana šunka
8 rezin Sir
Piščančji polpeti zamrznjeni

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščanec v testu

  • 30 minut
  • Porcije 8
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 190 °C.

Testo razdelite na 8 pravokotnikov.

Za vsak sendvič položite 1 pravokotnik testa na pekač. Na vrh položite 1 rezino šunke. Na en konec rezine šunke položite sir. Na sir položite piščančji polpet. 2/3 testa prepognite čez piščanca, tako da ostane približno 1,5 cm piščanca nepokritega. Z vilicami pritisnite stranice sendviča, da se robovi zaprejo.

Pecite do 17 minut ali dokler skorja ni zlato rjava in piščanec vroč.

(Foto: Instagram/food_escobar66)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Zamrznjen jogurt
Naprej
Avokadova pita
Nazaj
Zamrznjen jogurt
Naprej
Avokadova pita

Dodajte Komentar