0 0
Piščanec v limonini omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1/2 skodelice Moka
ščepec Sol
Piščančje prsi
2 žlici Olivno olje
1/4 skodelice Belo vino
1/4 skodelice Limonin sok
1/4 skodelice Maslo
2 žlici Kapre
2 rezini Limona

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščanec v limonini omaki

  • 30 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

1 skodelica = 240 ml

V posodi zmešajte moko in sol. Piščanca obložite z mešanico moke.

V ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte oljčno olje. Piščanca na vročem olju pecite, dokler se ne zlato rjavo obarva in se skuha, 4 minute na vsaki strani. Piščanca prestavite na krožnik, pokrijte ga in ohranite na toplem.

V ponev vlijte belo vino in počakajte, da zavre. Dodajte limonin sok in kuhajte 2 do 3 minute, dokler se ne zmanjša za polovico.

V vrelo omako dodajte kocke masla. Ponev močno stresajte, dokler se maslo popolnoma ne stopi in se omaka zgosti. Odstavite z ognja in vmešajte kapre.

Piščanca prelijte z limonino omako in postrezite z limoninimi rezinami.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Vroč tiramisu
Naprej
Pečeni makaroni
Nazaj
Vroč tiramisu
Naprej
Pečeni makaroni

Dodajte Komentar