0 0
Piščanec v gobovi omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 čajni žlički Koruzni škrob
100 ml Mleko
4 polovice Piščančje prsi
1 žlica Olivno olje
1 žlica Maslo
250 g Gobe
1/2 Čebula
70 ml Piščančja juha
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščanec v gobovi omaki

  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Koruzni škrob in mleko zmešajte do gladkega. Piščanca s kladivom za meso udarite v debelino 5 mm.

V veliki ponvi brez prijema segrejte olje na srednji temperaturi; piščanca pecite, dokler ni več rožnat, 5-6 minut na vsaki strani. Piščanca vzemite iz ponve.

V isti ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte maslo. Dodajte narezane gobe in čebulo ter jih dušite, dokler se ne zmehčajo. Vmešajte juho, sol in poper; zavrite.

Vmešajte mešanico koruznega škroba in jo dodajte v ponev. Ponovno zavrite; kuhajte in mešajte, dokler se ne zgosti, 1-2 minuti. Piščanca vrnite v ponev in ga segrejte.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kokosov kari s klobaso
Naprej
Piščančji rezanci z indijskimi oreščki
Nazaj
Kokosov kari s klobaso
Naprej
Piščančji rezanci z indijskimi oreščki

Dodajte Komentar