0 0
Piščanec v arašidovi omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Avokadovo olje
8 x Piščančja stegna
1 x Čebula
3 stroki Česen
2 x Čili
2 žlici Ingver
100 g Arašidovo maslo
400 ml Kokosovo mleko
400 g Konzerviran paradižnik
Koriander
Arašidi praženi
Riž

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščanec v arašidovi omaki

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 1 ura
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi na srednji temperaturi segrejte 1 žlico olja. Piščanca v serijah popecite. Čebulo pražite 8 minut, da se zmehča. Nato dodajte česen, čili in ingver ter jih 2 minuti pražite na drugi 1 žlici olja.

Vmešajte arašidovo maslo, kokosovo mleko in paradižnik ter zavrite. Piščanca vrnite v ponev in dodajte sesekljan koriander. Kuhajte 30 minut, dokler se omaka ne zgosti in piščanec ni kuhan.

Postrezite s preostalim koriandrom, praženimi arašidi in z rižem, če želite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Veganska vroča čokolada
Naprej
Bananine lizike
Nazaj
Veganska vroča čokolada
Naprej
Bananine lizike

Dodajte Komentar