0 0
Piščančji zvitki s suhimi paradižniki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
(2 x 250 g ) Piščančja prsa
(o.3) skodelice) Sir Mozzarela nariban
(50 g) Špinača
(60 g) Suhi paradižniki
(1 šopek) Brokoli
(2 skodelici) Stročji fižol - kuhan
Zobotrebci
Olje sončnično
(600 g) Sladki krompir - olupljen
(po želji) Črni poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančji zvitki s suhimi paradižniki

  • 30 min
  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180ºC. Piščančje prsi vodoravno razrežite na 4 tanke fileje. En kos piščanca položite med dva kosa peki papirja in ga stisnite do enakomerne debeline.

Piščančje fileje položite na čisto delovno površino in vsakega prekrijte s četrtino špinače. Potresite s sirom in na sredino vsakega zavitka položite četrtino paradižnika. Vsak file trdno zvijemo s krajše strani, da zapremo nadev. Zavarujte z zobotrebcem.

Na veliko ponev, ki se ne prijema, razpršite olje in jo segrejte na visoki temperaturi. Piščanca na obeh straneh pecite 1 minuto ali dokler se ne zlato obarva. Prenesite na zgornjo ploščo in pecite še 15-20 minut ali dokler ni povsem pečen. Medtem sladki krompir kuhajte v loncu z vrelo vodo, dokler se ne zmehča. Odcedite jo, vrnite v ponev in zmešajte do gladkega. Vmešajte drobnjak. Piščanca narežite na debele rezine ter dodajte pire, brokoli in fižol.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Hitra čebulna juha po francosko
Naprej
Domači buhteljni z vanilijevo kremo
Nazaj
Hitra čebulna juha po francosko
Naprej
Domači buhteljni z vanilijevo kremo

Dodajte Komentar