0 0
Piščančji takitosi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

2 skodelici Piščanec zdrobljen
1/2 čajne žličke Kumina
1/2 čajne žličke Čili v prahu
1/2 čajne žličke Sol
1/4 čajne žličke Česen v prahu
1/2 čajne žličke Paprika v prahu
1 žlica Limetin sok
1 skodelica Čedar
20× Koruzne tortilje
Salsa
Zelena čebula

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančji takitosi

Kuhinja:
  • 45 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 210 °C. Pekač popršite s sprejem za peko.

Zmešajte zdrobljenega piščanca s kumino, čilijem v prahu, soljo, česnom v prahu, papriko in svežim limetinim sokom. Mešajte, dokler piščanec ni dobro obložen z začimbami. Vmešajte nariban sir.

Na sredino tortilje dajte veliko žlico mešanice piščanca in sira ter jo tesno zavijte. Takitose s šivom navzdol položite na pripravljen pekač.

Popršite jih s sprejem za peko in pecite 15 do 20 minut ali dokler se ne zapečejo zlato rjavo in hrustljavo. Vzemite iz pečice in postrezite tople z želenim prelivom. Posujte jih s sesekljano zeleno čebulo. Dober tek!

(Foto: Instagram/cookscountry)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Veganski takitosi
Naprej
Bučni čili
Nazaj
Veganski takitosi
Naprej
Bučni čili

Dodajte Komentar