0 0
Piščančji rižev narastek

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

250 ml Zelenjavna juha
Čili - rdeči
150 g Vodni kostanj
250 g Stročji fižol - kuhan
3 skodelice Kuhan piščanec
Čebula
2 žlici Maslo
200 ml Majoneza
170 g Riž
1 skodelica Čedar nariban
ščepec Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančji rižev narastek

  • 35 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C in namastite pekač. Skuhajte riž v skladu z navodili na embalaži.

Na srednji temperaturi segrejte maslo. Dodajte narezano čebulo in jo dušite, dokler ne postane prosojna, približno 5 minut. Odstranite z ognja in prenesite v veliko skledo.

V skledo dodajte vse preostale sestavine in jih zmešajte, da se temeljito povežejo.

Maso vlijte v namaščen  pekač. Pecite 25 minut ali dokler se ne naredijo mehurčki. Pred serviranjem pustite stati nekaj minut.

Piščančji narastek narežite na kose in postrezite z zeleno solato. Dober tek!

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Piščančja pita
Naprej
Krompir s kozicami
Nazaj
Piščančja pita
Naprej
Krompir s kozicami

Dodajte Komentar