Sestavine
-
250 ml Zelenjavna juha
-
1× Čili - rdeči
-
150 g Vodni kostanj
-
250 g Stročji fižol - kuhan
-
3 skodelice Kuhan piščanec
-
1× Čebula
-
2 žlici Maslo
-
200 ml Majoneza
-
170 g Riž
-
1 skodelica Čedarnariban
-
ščepec Sol
Navodila
Pečico segrejte na 180 °C in namastite pekač. Skuhajte riž v skladu z navodili na embalaži.
Na srednji temperaturi segrejte maslo. Dodajte narezano čebulo in jo dušite, dokler ne postane prosojna, približno 5 minut. Odstranite z ognja in prenesite v veliko skledo.
V skledo dodajte vse preostale sestavine in jih zmešajte, da se temeljito povežejo.
Maso vlijte v namaščen pekač. Pecite 25 minut ali dokler se ne naredijo mehurčki. Pred serviranjem pustite stati nekaj minut.
Piščančji narastek narežite na kose in postrezite z zeleno solato. Dober tek!
(Foto: freepik.com)