0 0
Piščančji rezanci z indijskimi oreščki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
220 g Riževi rezanci
50 ml Sojina omaka
2 žlici Koruzni škrob
3 stroki Česen
500 g Piščančje prsi
1 žlica Arašidovo olje
1 žlica Sezamovo olje
Zelena čebula
1 skodelica Indijski oreščki
2 žlici Čilijeva omaka
Pražena sezamova semena

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančji rezanci z indijskimi oreščki

  • 20 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Riževe rezance skuhajte v skladu z navodili iz embalaže.

Medtem v manjši skledi zmešajte sojino omako, koruzni škrob in česen. Dodajte piščanca. V veliki ponvi na arašidovem in sezamovem olju prepražite piščančjo mešanico, da ne bo več rožnata. Dodajte čebulo; kuhajte še 1 minuto.

Odcedite rezance; vmešajte jih v ponev. Dodajte indijske oreščke in čilijevo omako ter segrejte. Po želji dodajte popečena sezamova semena.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Piščanec v gobovi omaki
Naprej
Špinačne mesne kroglice
Nazaj
Piščanec v gobovi omaki
Naprej
Špinačne mesne kroglice

Dodajte Komentar