0 0
Piščančji paprikaš

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 kg Piščanes lahko tudi posamezni kosi
100 g Maslo
1 x Čebula
1 žlica Vegeta
1 žlica Sladka paprika
100 g Slanina dimljena
1 žlica Kis lahko tudi vino
2 žlici Paradižnikova mezga
Poper
Sol
1-2 žlički Gustin
Peteršilj sesekljan

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančji paprikaš

Kuhinja:
    • Srednje

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Piščanca drobno nasekljajte, natrite ga z začimbami, bledo rumeno prepražite na maslu in postrezite z drobno sesekljano čebulo in drobno sesekljano slanino.

    Dodajte papriko in takoj zalijte z žlico kisa in vode, ki ji primešate kozarec jušne osnove ali paradižnikove mezge. Pokrito dušite na majhnem ognju ob občasnem mešanju, po potrebi dolijte malo tekočine, vendar ne toliko, da jed zgostimo.

    Ko je meso mehko, ga solite, popoprajte in zalijte z bogato mešanico kisle smetane in malo vode. Vse skupaj zavrite in potresite s sesekljanim peteršiljem.

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Musaka
    Naprej
    Svinjski zrezki v naravni omaki
    Nazaj
    Musaka
    Naprej
    Svinjski zrezki v naravni omaki

    Dodajte Komentar

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com