0 0
Piščančji grižljaji

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1/2 žlice Sezamovo olje
4 žlice Sojina omaka
2 žlici Sladka sojina omaka
1 kg Piščančja krilca
2 stroka Česen
2 žlici Med
2 žlici Sezamova semena

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančji grižljaji

  • 2 uri
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C. Piščančja krila operite in osušite.

Zmešajte sojino omako, sladko sojino omako, med, sezamovo olje in sesekljan česen. Dodajte piščanca in ga premešajte z omako, da se obloži. V hladilniku marinirajte 1-2 uri.

Piščančja krila vzemite iz marinade in jih s kožo navzgor položite na pekač, obložen z aluminijasto folijo, in jih pokapajte z malo dodatnega medu. Pecite jih 8-10 minut ali dokler niso zlato rjavi, lepljivi in pečeni.

Medtem ko so krila v pečici, prelijte preostalo marinado v majhno posodo in jo 5 minut kuhajte. Krila prelijte z medeno omako in jih okrasite s sezamovimi semeni. Postrezite z limoninimi rezinami. Dober tek!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kuskus z rdečo peso
Naprej
Pica žepki
Nazaj
Kuskus z rdečo peso
Naprej
Pica žepki

Dodajte Komentar