0 0
Piščančje testenine iz pečice

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 žlice Olivno olje
1 x Čebula
2 stroka Česen
1/4 žličke Čilijevi kosmiči
800 g Konzerviran paradižnik
1 žlica Sladkor v prahu
6 žlic Maskarpone
4 x Piščančje prsi
300 g Peresniki
70 g Čedar
50 g Mocarela sir
Peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančje testenine iz pečice

  • 1 ura 15 minut
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi na srednji temperaturi segrejte 2 žlici olja in 12 minut nežno pražite čebulo. Dodajte česen in čilijeve kosmiče ter kuhajte 1 min. Dodajte paradižnik in sladkor ter začinite po okusu. Kuhajte 20 min, nato vmešajte mascarpone.

V ponvi segrejte 1 žlico olja. Začinite piščanca in ga pražite 5-7 minut.

Pečico segrejte na 220 °C. Testenine skuhajte v skladu z navodili na embalaži. Odcedite jih in jih prelijte s preostalim oljem. Testenine stresite v posodo, odporno na pečico. Vmešajte piščanca in prelijte omako. Na vrhu dodajte čedar, mocarelo in peteršilj. Pecite 20 minut.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Foto: Pixabay 1
Nazaj
Pajkovi keksi
Naprej
Juha s piščancem za zimski čas
Foto: Pixabay 1
Nazaj
Pajkovi keksi
Naprej
Juha s piščancem za zimski čas

Dodajte Komentar