0 0
Piščančje skodelice

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
100 g Riževi rezanci
2 žlici Sojina omaka
2 žlici Med
1 žlica Ingver
1 žlička Sezamovo olje
2 skodelici Pečen Piščanec
60 g Kalčki
Korenje
Metini listi
Solata
Sezamovo seme praženo

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančje skodelice

Odličen recept iz ostankov piščanca.

  • 40 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Rezance položite v veliko skledo in jih prelijte z vrelo vodo in pustite stati 5 minut oziroma dokler se rezanci ne zmehčajo. Osvežite pod hladno tekočo vodo in dobro odcedite.

V manjši skledi zmešajte sojino omako, med, ingver in olje. V veliki skledi zmešajte piščanca, kalčke, korenje, meto in rezance. Prelijte s prelivom in nežno premešajte.

Piščančjo mešanico enakomerno razdelite med liste solate. Potresite s sezamovimi semeni in takoj postrezite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pasijonkino pecivo
Naprej
Piščančje palačinke
Nazaj
Pasijonkino pecivo
Naprej
Piščančje palačinke

Dodajte Komentar