Sestavine
-
100 g Riževi rezanci
-
2 žlici Sojina omaka
-
2 žlici Med
-
1 žlica Ingver
-
1 žlička Sezamovo olje
-
2 skodelici Pečen Piščanec
-
60 g Kalčki
-
1× Korenje
-
Metini listi
-
Solata
-
Sezamovo semepraženo
Navodila
Rezance položite v veliko skledo in jih prelijte z vrelo vodo in pustite stati 5 minut oziroma dokler se rezanci ne zmehčajo. Osvežite pod hladno tekočo vodo in dobro odcedite.
V manjši skledi zmešajte sojino omako, med, ingver in olje. V veliki skledi zmešajte piščanca, kalčke, korenje, meto in rezance. Prelijte s prelivom in nežno premešajte.
Piščančjo mešanico enakomerno razdelite med liste solate. Potresite s sezamovimi semeni in takoj postrezite.
(Foto: pexels.com)