0 0
Piščančja nabodala v sojini marinadi z medom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
12× Piščančja stegna
120 ml Med
120 ml Sojina omaka
60 ml Ribja omaka
2 stroka Česen
1 žlica Ingver
1/2 žličke Kitajske začimbe v prahu
2 žlici Sezamovo olje
1 žlica Sezamovo seme popečeno

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančja nabodala v sojini marinadi z medom

  • 1 ura 30 minut
  • Porcije 6
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

V veliki skledi zmešajte piščanca, med, sojino omako, ribjo omako, česen, ingver, kitajske začimbe in olje. Pokrijte s plastično folijo in za eno uro postavite v hladilnik, da se marinira.

Piščanca odcedite iz marinade in ga enakomerno bodite na 30 majhnih namočenih bambusovih nabodal.

Na srednji temperaturi segrejte ponev. Nabodala med občasnim obračanjem pecite 8 minut.

Nabodala položite na servirni krožnik. Potresite jih s sezamovimi semeni.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Mediteranski golaž
Naprej
Pečen fižol s sirom in jajci
Nazaj
Mediteranski golaž
Naprej
Pečen fižol s sirom in jajci

Dodajte Komentar