0 0
Piščančja juha z rižem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Olivno olje
3 stroki Česen tanke rezine
2 cm Ingver olupljen, na tanko narezan
1 x Čebula šalotka sesekljana
1 kg Piščančje bedro brez kosti in kože
1 žlička Morska sol
1 žlička Kurkuma
3 skodelice Mlada špinača
1 skodelica Riž
5 skodelic Piščančja juha
3 x Limeta sok
1 pest Arašidi za posip
1 žlička Sojina omaka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančja juha z rižem

  • 1 h
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V loncu za na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte česen, ingver in šalotko. Dušite 3-5 minut.

Dodajte piščančja stegna. Potresite z 1 žličko soli in s kurkumo. Kuhajte nekaj minut in meso obrnite. Tako kuhajte, dokler meso ni kuhano.

Odstranite piščanca in ga postavite na stran.

V ponev dodajte špinačo in 1/2 čajne žličke soli. Dušite 2-3 minute, dokler ne ovene. Odstranite špinačo in jo dajte na stran.
V ponev dodajte riž. Dušite ga 5 minut in dodajte 5 skodelic juhe in zavrite.

Medtem ko se riž kuha, narežite piščanca. Ko je riž mehak, dodajte piščanca in špinačo nazaj v lonec. Začinite z limetinim sokom, s sojino omako in svežimi zelišči.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Cvetačni riž
Naprej
Goveji zrezki v gobovi omaki
Nazaj
Cvetačni riž
Naprej
Goveji zrezki v gobovi omaki

Dodajte Komentar