0 0
Piščančja bovla

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlica Olivno olje
Piščančja stegna
Čebula
2 skodelici Daši (japonska jušna osnova) 1 skodelica = 240 ml
¼ skodelice Sojina omaka
3 žlice Riževo vino
3 žlice Rjavi sladkor
Jajce
4 skodelice Riž

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančja bovla

Kuhinja:
  • 40 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte narezanega piščanca in kuhajte približno 5 minut.

Dodajte čebulo; kuhajte in mešajte, dokler čebula ne postane prosojna, približno 5 minut.

Prilijte zalogo, nato pa primešajte sojino omako, vino in rjavi sladkor; mešajte, dokler se sladkor ne raztopi. Zavrite, nato zmanjšajte temperaturo in kuhajte približno 10 minut.

V skledi stepite jajca, nato jih vlijte v vročo jušno mešanico. Pokrijte ponev, zmanjšajte temperaturo in kuhajte, dokler se jajca ne skuhajo, približno 5 minut. Odstranite z ognja.

Riž razdelite v 4 globoke jušne sklede in ga prelijte z jušno mešanico.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Japonski pohanček
Naprej
Mafini brez glutena
Nazaj
Japonski pohanček
Naprej
Mafini brez glutena

Dodajte Komentar