0 0
Pikantna gorčica

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
700 ml Jabolčni kis
160 g Gorčična semena
115 g Gorčica v prahu mleta gorčična semena
6 žlic Javorjev sirup
6 žlic Cvetlični med
480 ml Voda
6 x Čebula šalotka
4 x Strok - česen
1 žlička Sol
60 g Čili - rdeči vloženi rdeči čili
0.5 žlice Mleti črni poper sveže mleti črni poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pikantna gorčica

LASTNOSTI:

    Poleg gorčičnih semen bo za pikanten okus poskrbel vložen čili...

    • 25 minut
    • Porcije 10
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Olupite in na drobno olupite česen in šalotko. V nekoliko večji kozici zavrite vodo. V vrelo vodo dodajte gorčična semena in gorčico v prahu. Dobro premešajte in temperaturo znižajte na srednjo jakost. Nato dodajte še druge sestavine v kozico (jabolčni kis, med, javorjev sirup, česen, šalotko, poper, sol in vložen čili). Vse dobro premešajte in kuhajte še 5 minut.

    Vsebino, ki je v ponvi rahlo ohladite, nato pa jo prelijte v kuhinjski mešalnik in mešajte na srednji hitrosti toliko časa, dokler zmes ni popolnoma gladka.

    Z ohlajeno gorčico napolnite kozarce, zelo dobro jih zaprite in jih shranite na suhem in temnem prostoru. Gorčica mora pred prvim odpiranjem počivati ​​vsaj 3 dni!

    (Foto: Getty Images)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Solata s hrustljavimi šampinjoni
    Naprej
    Damske kaprice
    Nazaj
    Solata s hrustljavimi šampinjoni
    Naprej
    Damske kaprice

    Dodajte Komentar