0 0
Pica žepki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
450 g Testo za pico
Moka
80 g Sir feta
2 žlici Parmezan
1 žlička Bazilika
2 žlici Suhi paradižniki
1 žlička Origano
1 strok Česen
Sol in poper
1 žlica Maslo
Česen v prahu
Marinara omaka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pica žepki

  • 1 ura
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 220 °C in obložite pekač s peki papirjem.

Testo za pico položite na rahlo pomokano površino in pustite 30 minut, da se segreje na sobno temperaturo.

V skledi zmešajte feto, parmezan, sesekljane suhe paradižnike, česen, baziliko, origano ter ščepec soli in popra.

Testo razrežite na 8 enakih kosov. Vsak kos testa z rokami ali valjarjem razvaljajte v krog. Na vsak kos testa dodajte 1-2 žlici nadeva in ga prepognite, da nastane polkrog. Strani stisnite in jih položite na pekač.

Z vilicami stisnite robove vsakega žepka za pico. Vsako pito premažite z maslom in potresite s česnom v prahu, soljo in origanom. Postavite v pečico in pecite 20 minut ali dokler ne postanejo zlato rjave barve.

Žepke vzemite iz pečice in postrezite vroče z omako marinara.

(Foto: Instagram/unlimited_foods)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Piščančji grižljaji
Naprej
Cimetovi krofki
Nazaj
Piščančji grižljaji
Naprej
Cimetovi krofki

Dodajte Komentar