0 0
Pica s puranom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Olivno olje
2 rezini Slanina
Čebula
70 g Suhe brusnice
80 ml Jabolčni kis
50 g Rjavi sladkor
Testo za pico
300 g Sladki krompir
200 g Mocarela sir
300 g Puranje meso
Žajbelj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pica s puranom

Božična pica.

  • 1 ura
  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 230 °C. V ponvi segrejte 1 žlico olja in dodajte slanino. Slanino med mešanjem kuhajte 1 minuto ali dokler ne postane zlata. Vmešajte čebulo in jo mešajte 3 minute, nato pa vmešajte brusnice. Dodajte kis in sladkor in kuhajte 10 minut.

Testo za pico premažite s čebulno mešanico. V skledi zmešajte krompir in 2 žlički olja. Krompir razporedite po pici. Potresite s sirom in na vrh položite purana. Pecite 12 minut ali dokler se sir ne stopi.

V skledi zmešajte žajbljeve liste in preostalo olje. Začinite. Z žajbljem posujte pico. Pecite še 5 minut ali dokler ne postane zlata in hrustljava.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Francoska jabolčna pita
Naprej
Zapečeno kislo zelje s klobasami
Nazaj
Francoska jabolčna pita
Naprej
Zapečeno kislo zelje s klobasami

Dodajte Komentar